Tyhjä

Yhteistyö

Teemme yhteistyötä seurojen ja yritysten kanssa. Valmistamme mm. räätälöityjä pipoja yrtysten tai urheiluseurojen omilla logoilla heidän omaan myyntiin ja käyttöön. Etsimme tällä hetkellä uusia yhteistyökumppaneita sekä jälleenmyyjiä.

Olemme avoimia kaikille yhteistyöehdotuksille.

Yhteydenotot 050-5474609/045-1249684 tai yritysmyynti@tahtituote.fi

 

NutHatin ja Team Makkulan yhteistyö

NutHat sopi yhteistyöstä sivuvaunumoottoripyöräilyn MM-sarjassa kilpailevan Team Makkulan kanssa. Tiimi tulee käyttämään Nuthatin valmistamia pipoja kesän kilpailuissa. Lisäksi fanit ja tukijat voivat ostaa itselleen kesän nopeimman pipon!

NutHat toivottaa Team Makkulalle nopeita kierrosaikoja kesän kilpailuihin!

http://www.makkula.comNutHatin Jari Orava ja Team Makkulan Timo Karttiala sopivat yhteistyöstä

                                                                                                                                                   NutHatin Jari Orava ja Team Makkulan Timo Karttiala sopivat yhteistyöstä

 

NutHat Turku-Pesiksen Superpesisjoukkueen "pipottaja" kaudelle 2013

Yhteistyöstä julkaistu uutinen TurkuPesiksen nettisivuilta:

Turku-Pesiksen pelaajien päästä tulee kauden aikana löytymään erilaisia raikkaan muodikkaita pipoja. Taustalla on yhteistyö Turku-Pesiksen ja NUT-Groupin kanssa. NUT-Group on vantaalainen perheyritys, joka valmistaa ja myy omaa rekistöröityä pipo/vaatemerkkiä NutHat.

”Valmistamme jokaisen NutHat pipon käsityönä ja vastaamme itse myös kaikista painettavista kuvista sekä painotyöstä. Mallistoon kuuluu yli 30 erilaista pipoa”, NUT-Groupin Tiina Orava kertoo.  NUT-Group tekee yhteistyötä myös yritysten ja urheiluseurojen kanssa valmistamalla heille omilla logoilla ja pelinumeroilla varustettuja NutHat pipoja. NUT-Groupin toimintaan kuuluu myös liikuntavalmennus.

Miksi yhteistyötä Turku-Pesiksen kanssa?

”Olemme mielellämme mukana tukemassa kotimaista urheiluseuratoimintaa. Olemme erittäin otettuja mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä Turku-pesiksen kanssa”, Tiina Orava toteaa.

NutHat toivottaa Turku-Pesikselle onnea kauden peleihin!

Turku-Pesiksen Superpesisjoukkue 2013

 

Tähtituote.fi © 2018