Tyhjä

Pipo & Tuubihuivi Tekstillä Paketti- PinkkiRuusu

Pipo & Tuubihuivi Tekstillä Paketti- PinkkiRuusu
Pipo & Tuubihuivi Tekstillä Paketti- PinkkiRuusu Pipo & Tuubihuivi Tekstillä Paketti- PinkkiRuusu Pipo & Tuubihuivi Tekstillä Paketti- PinkkiRuusu
Tuotekoodi: tuubihuivi&pipo tekstillä2
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 44,80€
Veroton: 36,13€

Vaihtoehdot


* Tuubihuivin väri:

* Pipon koko:

Oma teksti:

Lisätietoja:

Nyt pää ja kaula suojaan NutHat pipo & tuubihuivi paketilla!

Voit lisätä vapaavalintaisen tekstin tuubihuiviin joka tehdään heijastavalla painomateriaalilla. Kirjoita oma tekstisi tekstikenttään. Jos haluat huivin ilman tekstipainatusta, jätä tekstikenttä tyhjäksi. Huiviin kuuluu tekstin alla oleva heijastava kuvio.

Tämänkin tuotteen voit tilata itsellesi tai suoraan lahjansaajan osoitteeseen. Lisätietoja kenttään voit kirjoittaa viestin lahjan saajalle. Lahjaksi toimitettaviin tuotteisiin emme lisää hintatietoja.  

Tuubihuivi on päähineiden montoimityökalu. Kotimaiset NutHat luomupuuvilla tuubihuivit ja pipot tehdään laadukkaasta kaksinkertaisesta pitkäkuituisesta puuvillatrikoosta. Tuubihuvilla saat helposti suojattua naamaa, kaulaa tai vaikka koko pään. NutHat Pipo & Tuubihuivi paketilla saat helposti lisäväriä pukeutumiseen. Tuubihuivissa ja pipossa heijastava NutHat logo.!

• Materiaali: 95% luomupuuvilla 5% elastaani
• Hengittävä ja joustava kangas
• Monikäyttöinen
• Pesu 60 °C

Pipon Koko

 

M-----------------51-53cm NUORET n.5-10vuotiaille

L------------------54-57cm AIKUISET 10v -->

XL----------------58-61 cm ISOT

 

 

 

 

Tämä tuote ei ole henkilösuojain. Pimeällä kulkiessa ei ole koskaan liikaa heijastaviapintoja vaatetuksessa joten mekin suosittelemme käyttämään myös muita heijastintuotteita pimeällä liikkuessa.

 

 

 

Tähtituote.fi © 2020