Tyhjä

Seurat

SEUROILLE

Meille on tärkeää olla mukana tukemassa kotimaista urheilutoimintaa.

Teemme tiivistä yhteistyötä useiden urheiluseurojen kanssa.

Valmistamme seuroille omat yhtenäiset seurapipot/pannat omilla logoilla sekä pelinumeroilla. Jokainen NutHat-tuote on valmistettu kotimaisena käsityönä laadukkaista trikookankaista, jotka sopivat täydellisesti hengittävyyden sekä joustavuuden vuoksi urheiluun ja vapaa-aikaan. Tuotteet suunnitellaan tarkasti asiakkaan toiveiden mukaan. Valmiista piposta/pannasta toimitetaan koevedos asiakkaalle hyväksyttäväksi ennen varsinaisen erän valmistusta. Käytössämme on useita värivaihtoehtoja niin kankaissa kuin painotuotteissa.

Pipot eivät ainostaan lisää seuran yhtenäistä ilmettä sekä miellyttävyyttä ulkoiluun, vaan ne myös tuovat näkyvyyttä pimeällä ulkoiluun. Työterveyslaitoksen laatiman "Certificate of Test" todistaa, että painatuksessa käyttämämme heijastavamateriaali täyttää standardien edellyttämät heijastavat vaatimukset. Näin he varmistuvat siitä, että heijastavaapintaa on kokoajan näkyvällä paikalla eli päässä.

Tarjoamme seuroille myös muita seuratuotteita. Kauttamme saa laadukkaita reppuja kevyistä narurepuista suurempiin kantoreppuihin ja laukkuihin. Reppuihin saa seuran painatukset sekä kustomoidut nimipainatukset.

Soita tai meilaa niin suunitellaan teidänkin seuralle näyttävät seuratuotteet!

myynti@tahtituote.fi

050-5474609 / 045-1249684


Tähtituote.fi © 2019