Tyhjä

Tuubihuivi vapaavalintaisella tekstillä

Tuubihuivi vapaavalintaisella tekstillä
Tuubihuivi vapaavalintaisella tekstillä Tuubihuivi vapaavalintaisella tekstillä Tuubihuivi vapaavalintaisella tekstillä Tuubihuivi vapaavalintaisella tekstillä
Tuotekoodi: tuubihuivi&pipo tekstillä2
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 24,90€
Veroton: 20,08€

Vaihtoehdot


* Tuubihuivin väri:

* Tuubihuivin koko:

Oma teksti:

Lisätietoja:

Nyt pää ja kaula suojaan NutHat tuubihuivilla!

Voit lisätä vapaavalintaisen tekstin tuubihuiviin joka tehdään heijastavalla painomateriaalilla. Kirjoita oma tekstisi tekstikenttään. Huiviin kuuluu tekstin alla oleva heijastava kuvio.

Tämänkin tuotteen voit tilata itsellesi tai suoraan lahjansaajan osoitteeseen. Lisätietoja kenttään voit kirjoittaa viestin lahjan saajalle. Lahjaksi toimitettaviin tuotteisiin emme lisää hintatietoja.  

Tuubihuivi on päähineiden montoimityökalu. Kotimaiset NutHat tuubihuivit ja pipot tehdään laadukkaasta kaksinkertaisesta pitkäkuituisesta puuvillatrikoosta. Tuubihuvilla saat helposti suojattua naamaa, kaulaa tai vaikka koko pään. NutHat Tuubihuivilla saat helposti lisäväriä pukeutumiseen. Tuubihuivissa NutHat logo.

• Materiaali: 95% puuvilla 5% elastaani
• Hengittävä ja joustava kangas
• Monikäyttöinen
• Pesu 60 °C

 

 

 

 

 

 

Tämä tuote ei ole henkilösuojain. Pimeällä kulkiessa ei ole koskaan liikaa heijastaviapintoja vaatetuksessa joten mekin suosittelemme käyttämään myös muita heijastintuotteita pimeällä liikkuessa.

 

 

 

Tähtituote.fi © 2020