Tyhjä

Yritykset

Etsittekö yrityksellenne edullista tapaa olla näkyvillä tyylikkäästi?

Kotimainen NutHat puuvillapipo on loistava tapa saada yrityksen nimi ja logo näkyville toisin kuin esim. t-paidat,  jotka usein ovat piilossa muun vaatetuksen alla. Valmistamme yrityksille omat pipot omilla logoilla tai nimellä, joihin voi myös painaa yhteystietoja, kuten nettiosoitteen. Painatus voidaan tehdä suositulla Heijastavallapainatuksella jolloin pipo saa loistavan lisäominaisuuden.
Työterveyslaitoksen laatiman "Certificate of Test" todistaa, että painatuksessa käyttämämme heijastavamateriaali täyttää standardien edellyttämät heijastavat vaatimukset.

Jokainen yrityspipo on valmistettu kotimaisena käsityönä laadukkaista puuvillatrikookankaista, jotka sopivat täydellisesti hengittävyyden sekä joustavuuden vuoksi työhön ja vapaa-aikaan. Pipot suunnitellaan tarkasti asiakkaan toiveiden mukaan. NutHat pipot voidaan räätälöidä mallistomme mukaisesti "ruttupipo" eli beanie mallina tai shortbeanie jolloin pipon profiili on lyhyempi. Valmiista piposta toimitetaan halutessa mallipipo asiakkaalle hyväksyttäväksi ennen varsinaisen tilauserän valmistusta. Käytössämme on useita värivaihtoehtoja niin kankaissa kuin painotuotteissa. Pipot saadaan toimitettua hyvinkin nopealla aikataululla. Valmistamme pipot aina asiakkaiden tarpeiden mukaan eli ei minimi tilausmäääriä!

NutHat pipo omalla painatuksella alk.13,00€/pipo(sis.Alv24%).

Mallipipo veloituksetta kaikille tarjouspyynnön lähettäneille!

Soita tai meilaa niin suunitellaan teidänkin yritykselle oma pipo!                                                     

myynti@tahtituote.fi

Jari Orava (Tuotepäällikkö) p.045-1249684

Alla muutama malli tyytyväisten asiakkaidemme NutHat pipoista.

YHTEYDENOTOT

myynti@tahtituote.fi       Jari Orava (Tuotepäällikkö) p.045-1249684

Tähtituote.fi © 2019